keskiviikko 15. elokuuta 2007

Tampere United v. Rosenborg

Tampere pelättyäkin pahemmin pelkkä vastaantulija. Suomalaiset eivät kerta kaikkiaan osaa pelata tätä peliä, se alkaa tuntua jo luonnonlailta. Parhaat päivänsä nähnyt Rosenborg oli itsevarma, aktiivinen, nopea ja suoraviivainen. Vähemmälläkin taidolla pärjää, kun asenne on kohdallaan. 20. minuutilla Tampereen puolustus sekosi kulmatilanteessa ja Koppinen juoksi pallon vapaasti sisään. Heti perään mansemiesten ihmetellessä Burkina Fason Koné lähes saksipotkulla näyttävästi sisään. Seuraavat 160 minuuttia on sitten enää pelkkä muodollisuus. Rosenborg pystyi ottamaan lievästi loukkaantuneen toisen polven sentterin Iversenin pois jo 25. minuutin jälkeen. Slovakian supertähti Sapara odotettua näkymättömämpi, mutta lopussa yksi vapaapotku poikkipuuhun, josta Koné 0-3.

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Mittään en tästä pelistä ymmärrä mut eikös se kokonaiskesto oo keskimäärin 90 min. Kuinkas sitten tuo loppuosa pelistä voi kestää 160 min?

Ari Juntunen kirjoitti...

Karsintaottelut ovat kaksiosaisia eli ne kestää noin 180 min. Kun tässä Rosenborg teki eka pelin 20 minuutin kohdalla ratkaisun, niin muodollisuudeksi jäi 70+90=160 min. Olisi tuon tietysti voinut täsmällisemminkin ilmaista.