torstai 20. syyskuuta 2007

Tampere United v. Bordeaux

Todella heikkotasoista jalkapalloa, oikein tympäisi katsoa. Bordeaux pelasi B-miehistöllä ja näytti pitkään ottavan kuonoon 2-1. Mutta kaikkein perinteisimpään suomalaiskansalliseen tapaan tamperelaiset imaisivat yliajalla kaksi maalia ja hävisivät ansaitusti.

Heti alussa Tampereen sentteri Daniel onnistui nostamaan avopaikasta kolmesta metristä maalin yli. Ruuhkan takaa alueelta Wissin voimavedolla Tampere johtoon. Sekavassa pelissä Kujala sai ensi jakson lopussa poikkipuuhunkin. Bordeaux tasoitti toisen jakson alussa pahasta puolustusvirheestä. Yksi surkeimpia pelaajia oli juniorina lupaavalta vaikuttanut Tomi Petrescu, joka täytynee laskea nyt menetetyksi tapaukseksi, hän ei saanut edes kulmapotkuja kohoamaan nurmen pinnalta. Ja kuitenkin hän väläytti yhden kerran, 68. minuutilla 20 metristä pompusta kauniisti ulkosyrjällä kierteellä aivan ylänurkkaan. Ilmeisesti puhdas sattuma, mutta se oli jäädä voittomaaliksi. Ranskalaisten paras oli 18-vuotias kärkimies Gabriel Obertan.