sunnuntai 10. helmikuuta 2008

Valencia - Betis 3-1

Valenciassa ei todellakaan enää näkynyt Koemanin hyllyttämiä veteraaneja Cañizares ja Albelda, maalissa nyt Timo Hildebrand ja centrocampistana siirtoikkunan aikana Ajaxista hankittu Hedwiges Maduro. Ja peli näytti kulkevan hyvin. Ensin ex-Betis-ikoni Joaquin oli rankaista entistä seuraansa ja sitten Villa 16. minuutin kohdalla irtautui Morettin syötöstä tyypilliseen läpiajoonsa ja upotti takanurkkaan. Kymmenen minuuttia myöhemmin Villalla puhaltamaton käsivirhe alueen rajalla, josta syötti älykkäästi sisään juoksevalle Silvalle: 2-0. Betisillä oli yritystä, mutta taidot eivät riittäneet.

Ja silti heti toisen jakson alussa Betis kavensi. Vaihtomies Caffan vapaapotkun puski ex-Valencia-brassi Edu sisään. Toinen jakso tasaista vauhdikasta peliä, 87. minuutilla Betis oli tasoittaa, kulmapotkutilanteesta ylärimaan. Minuuttia myöhemmin Villa onnistui vapaapotkussaan täydellisesti, unelmanomaisesti tolpan kautta sisään. Nautinnollinen ottelu, Valencian nuoret kohuvaihtomiehet Banega ja Sunny pyörittivät lopussa hyvin peliä.