lauantai 10. toukokuuta 2008

Werder Bremen - Hannover 6-1

Lähes Niedersachsen-derby Bremenissä, melko vauhdikasta peliä aluksi. Bremen ei hallinnut täysin, mutta loi selvästi enemmän paikkoja. 12. minuutilla Frings kiskoi vapaapotkun ristikkoon. Kaksi minuuttia myöhemmin Naldo juoksi yksin läpi Hannoverin puolustuksen vapaaksi ja antoi Almeidalle vapaan maalipaikan, 1-0. 27. minuutilla Naldo sitten puski itse häkkiin Diegon vapaapotkun. Hannoverin puolustus tuntui olevan jo lomatunnelmissa. Toisen jakson lopulla Hannover mureni täysin. 73. minuutilla karmeasta puolustusvirheestä Borowski teki kolmannen maalin. Bayerniin lähtevä Borowski otettiin saman tien pois ja teki kunniakierroksen Weser-stadionilla. Sitten Hannoverin Robert Enke torjui Diegon roikkurankkarin, mutta jatkotilanteesta Klasnic häkitti. Rosenberg vastahyökkäyksestä 5-0 ja vielä loistavalla syötöllä vapautettu Aaron Hunt harhautti jalkapohjalla Enken. Huszti kavensi rangaistuspotkun reboundista puskemalla viimeisellä minuutilla.