lauantai 9. toukokuuta 2009

Stuttgart - Wolfsburg 4-1

Ei mitään kyttäilyä kärkikamppailussa, mutta ei tasokaan kovin korkea. Mario Gomez puski Stuttgartin johtoon puolen minuutin kohdalla. 20. minuutilla jo 2-0 Gomez taas asialla vastahyökkäyksessä, Cacaun syötöstä. Wolfsburg ei lamaantunut ja Džeko pääsi kaventamaan Lehmannin mahtimokasta. Kaksi Wolfsburgin loukkaantunutta keskikenttämiestä jouduttiin vaihtamaan ensi jaksolla, mutta se ei tuntunut aluksi häiritsevän. Toisella jaksolla Wolfsburgin tasoitus roikkui ilmassa, mutta ottelu sitten repsahti Wolfsburgin puolustusvirheisiin ja Gomezin erinomaisuuteen. Gomez teki kaikki Stuttgartin neljä maalia, ensin voimalla keskeltä sisään ja sitten hienolla ajoituksella puskien vaihtomies Lanigin hyvästä keskityksestä. Salaattilautanen on luisumassa Wolfsburgin käsistä vääjäämättä.