lauantai 10. huhtikuuta 2010

Otter Head, real ale

ESBiä Devonista, läheltä Exeteriä. Saukonpää on punaruskea, alkoholia oikeaoppisesti 5,8%. Hyvin hedelmäinen, täyteläinen, yllättävän makea, lähes sokerinen. Jälkimaussa ohuesti katkeraa humalaa, mutta makeus leviää sinnekin. Alkujärkytyksestä toipumisen jälkeen makeus alkaa pysymään enemmän hedelmäisenä, ei siirappisena. Itse suosin kuitenkin ilman muuta enemmän keksisiä, pähkinäisiä ESBejä kuin näin suoraviivaisen makeita tapauksia. Leskinen on nyt ilmoittanut nettisivuillaan, että minä valitsen tarjolla olevat real alet, joten toivottavasti asiakaspalaute ei ole tyrmäävää näin makeasta oluesta. Maahantuojan tarjonta rajaa valikoimaa, tarkoitus on valita mahdollisimman monenlaisia oluita eri puolelta Englantia, mieluiten vielä sellaisia joita ei aiemmin Ouluun ole saatu. Oluthuone Leskinen, 10.4.2010.

2 kommenttia:

esox kirjoitti...

No ilmanko sulla tuntuu olevan aina niin tuoretta tieto tulevista riileistä. Vähän kyllä ounastelinkin jotain kuviota Leskisen kanssa. Sunnuntaina tai maanataina jokatapauksessa testaamaan saukonpäätä, pitää samalla näyttää belgialaiselle vieraalle vähän Oulun meininkejä.

Ari Juntunen kirjoitti...

Olethan sillä Leskisen tekstiviestijakelulistalla? Uusi viesti tulee aina, kun uusi real on tarjoilukunnossa. Listalle pääsee, kunhan vain kertoo henkilökunnalle kännykkänumeronsa.