sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Manchester United - Liverpool 3-2

Englannin isojen seurojen väliset ottelut ovat usein tarkkaa nyhjäämistä ja siltä tämäkin aluksi näytti. Ryan Giggs avauksessa, Joe Cole nyt Liverpoolissa. Tarkkaa keskikenttäpeliä, ManU virkeämpi, mutta maalitilanteita ei syntynyt. 42. minuutilla Liverpoolin puolustus aukesi kulmapotkussa, Berbatov puski sisään. Toisella jaksolla peli näytti jo ratkeavan, ManU hallitsi ja Nani kiskoi tolppaan. 59. minuutilla Berbatovin saksipotku pilkun kohdalta  upposi poikkipuun kautta, lähes Litmasen eilisen suorituksen veroinen uroteko. Kolme minuuttia myöhemmin kuitenkin käänne, Cole vapautti hyvällä syötöllä Torresin boksista, Evans kaatoi tyhmästi espanjalaisen, Gerrard kavensi 11-metrisellä. Melko pian vapaapotku Liverpoolille 20 metristä, Fletcher väisti pöljästi muurissa, Gerrardin veto siis muurin läpi maaliin, harvinainen tapaus. Berbatov ei antanut periksi, hattutemppu 84. minuutilla, kun Carragher hävisi ilmataistelun 6-0. Nautinnollista, että Hodgsonin ura Liverpoolissa on käynnistynyt näin surkeasti.