torstai 24. tammikuuta 2013

Pizza Port Spottie Oattie Nitrolicious

Hauska nähdä miten pahasti nitrokäsittely voi tuhota IPA-nautintoa. Baarimestari yritti tarjota maistiaista, mutta otin kylmästi riskin tarttumalla suoraan pinttiin. Pahasti sumealtahan kama näyttää. Maku on kuitenkin tanakan hedelmäinen ja kuiva. Kauraakin siis mukana sotkemassa kuviota. Kuohkeutta tulee tietysti mukaan, kermaisuutta, se ei nyt tunnu yhtään huonolta. Katkeroja on hyvin, mutta ei ehkä aivan täydellä länsirannikon forcella. Ehkä typpi tappaa katkeroja? Erittäin onnistuneena pidän kyllä, positiivinen yllätys kaikin puolin. Pilvinen päivä, vain +22 C, kaikilla nuorilla miehillä täällä pipo päässä paleltumista ehkäisemässä. Solana Beach (San Diego), Pizza Port, 23.1.2013.

Ei kommentteja: