lauantai 2. helmikuuta 2013

Noble Big Whig IPA

Paluu Pizza Portiin, aika sameaa, sitrusta laajarunkoisesti, ja katkero keskitasoa, 6,8%. Viimeistään tässä vaiheessa alkaa arveluttaa, olenko pavlovisoitunut IPA-friikistä tupla-IPA-tuplafriikiksi? Katkerot eivät nimittäin oikein kolahda tässäkään. Aiemmin olen kuvitellut, että katkeroisuus pääsee paremmin esille perus-IPAssa kuin alkoholilla ja siis maltaalla buustatussa tupla-IPAssa. Näin ei välttämättä ole. Jos tämä metafyysinen ongelmanasettelu ohitetaan, niin oikein hyvä olut tämä kuitenkin on. Ja ilmeisesti jää tällä kertaa viimeiseksi Kalifornia-olueksi. Lentokentällä on ehkä jokin Karl Strauss -kioski, mutta luultavasti hankalassa paikassa.  Ocean Beach (San Diego), Pizza Port, 1.2.2013.

Ei kommentteja: