lauantai 20. helmikuuta 2016

Edge Apassionada

Olin varannut ajan Edgen panimovierailulle klo 18 ja tyhmänä suomalaisena olin tietysti silloin paikalla. Ketään muita ei näkynyt ja ovet lukossa. Kiersin hitaasti korttelin ja sillä aikaa ovi oli auennut. Ihmisiä ei näkynyt, mutta luikin ovesta sisään pimeään varastoahalliin. Olin jo luovuttamassa, kun paikalle saapui iso musta kalju mies growleriaan täyttämään. Hänen opastuksellaan löytyi takaosasta tyhjä tasting room. Pari tyyppiä kävi sitten ihmettelemässä, että sinäkö se beer blogger olet. Olin nimittäin panimokierrokselle ilmoittautuessani maininnut olevani jääkarhumaan vieraileva olutbloggaaja. Toinen isännistä kertoi, että panimokierros alkaa klo 18:30, otahan olutta.

Otin neljäprosenttista passionhedelmä-souria.  Varsin makeaa hedelmämehua, lievä katkero pohjalla. Happamuutta ei oikeastaan ole, hyvin raikasta kesäistä juomaa. Muitakin asiakkaita baariin saapui, mutta henkilökunta kertoi siirtäneensä panimokierroksen klo 19 alkavaksi. Mikäpä siinä, lopulta panimon puolelle lähdettiin noin 19:15. Muita ei kai kierrokselle ollut ilmoittautunut, mutta seuraksi otettiin pari hämmentynyttä jenkkiekspattia, jotka eivät olleet ennen panimoa nähneet. Siisti kompakti systeemi, eniten huomiota kiinnitti pientä rakettia muistuttava hopgun. Raikasta sitrushefeweizenia tankista,  banaaniakin löytyi. Lageria ei kuulemma ole tehty. Barcelona, Edge, 19.2.2016.

Ei kommentteja: