lauantai 23. joulukuuta 2017

Real Madrid - Barcelona 0-3

Isco poissa El Clasicosta, Zidane jaksaa edelleen luottaa arvoituksellisesti Benzemaan. Ylen selostajakin epäili, että Benzema pystyy kiristämään Zidanea jollain arkaluontoisella materiaalilla. Pallo jo toisella minuutilla katalonialaisten maalissa, mutta Ronaldo paitsiossa. Real aloitti aktiivisemmin, Barcelona lähti hyvin hitaasti hyökkäyksiin ja loi ensimmäisen maalitilanteen vasta puolen tunnin kohdalla. Sitä ennen maailman parhaaksi valittu Cristiano Ronaldo ehti potkaista pallosta ohi laatikossa avopaikassa. 30. minuutin kohdalla Messiltä loistelias syöttö Paulinholle, jonka laukauksen Navas torjui yli. Peli vilkastui jakson viimeiseksi vartiksi, Ronaldollakin hyvä laukaus, jonka Ter Stegen torjui. Barcelonan puolustajat korkealla, mutta Modric puhkoi linjan toistuvasti, 42. minuutilla Benzema puski vielä tolppaan. Barcelona ensimmäisellä jaksolla selvä pettymys.

Toinen jakso sitäkin vakuuttavampaa esitystä. Tulosta syntyi 54. minuuutilla, Busquets suojasi palloa ahdistettuna omalla alueella, lähetti Rakiticin läpikuljetukseen, avaava syöttö Sergi Robertolle ja Suarez viimeisteli, kaunista. Sitten hirvittävä hässäkkä Realin maalilla, Navas kaukana ulkona, pallo kerran tolpassa, sitten Carvajal torjui kädellä ja pallo maalissa. Tuomari kuitenkin hylkäsi maalin ja tuomitsi rangaistuspotkun ja punaisen Carvajalille. Messi tempaisi ratkaisumaalin ja rikkoi samalla yhden Gerd Müllerin monista ennätyksistä, Messillä nyt 526 maalia yhdelle seuralle. Zidane otti lopulta Benzeman pois ja Modric jaksoi rakentaa tilanteita, mutta kavennusta ei syntynyt. Yliajalla vaihtomies Vidal veti vielä kohtuullisen kaukaa ja Navas imaisi kolmannen. Espanja-Katalonia 0-3.